Group of friends entering a new house with a box
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Όταν ψάχνετε για ένα νέο σπίτι, η εύρεση της σωστής υποθήκης είναι εξίσου σημαντική με την εύρεση του κατάλληλου σπιτιού.

Οι απαιτήσεις πίστωσης, οι προμήθειες, τα επιτόκια, οι όροι δανείου, οι προσφορές προϊόντων και τα χρονοδιαγράμματα κλεισίματος διαφέρουν από δανειστή σε δανειστή και μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στο κόστος της υποθήκης σας.

Είναι σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά τις επιλογές δανείου σας για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε ένα προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και επιτόκιο.

Συγκεντρώσαμε τις επιλογές μας για τους οκτώ κορυφαίους δανειστές στεγαστικών δανείων για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιος είναι κατάλληλος για εσάς.Καλύτερο για συμβατικά δάνεια: Rocket Mortgage

Γιατί ξεχωρίζει το Rocket Mortgage: Στη Raket Hypotheek μπορείτε να κάνετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο εντελώς διαδικτυακά και να δείτε την κατάσταση της αίτησής σας από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το κόστος κλεισίματος κερδίζοντας πόντους μέσω του προγράμματος Rocket Rewards της εταιρείας.

Επιπλέον, το πρόγραμμα Fresh Start σάς βοηθά να βελτιώσετε τα πιστωτικά σας αποτελέσματα, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να πληροίτε τις προϋποθέσεις για δάνειο ή χαμηλότερο επιτόκιο.

Rocket Mortgage με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Αγροτικός
Απαιτήσεις πίστωσης Συμβατικό, FHA και VA: 580 ή 620 ανάλογα με τις συνθήκες
Jumbo: 680
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Προσφέρει ευέλικτους όρους δανείου με σταθερό επιτόκιο μέσω του προγράμματος YOURgage®

Διαβάστε τις κριτικές Rocket Mortgage.

Καλύτερο για δάνεια FHA: Υποθήκη Movement

Γιατί το Movement Mortgage ξεχωρίζει: Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, η Movement Mortgage παρέχει μια πλήρως αναληφθείσα προέγκριση – συνήθως εντός έξι ωρών. Διαφημίζει επίσης ότι η πλειονότητα των δανείων της διεκπεραιώνεται σε επτά εργάσιμες ημέρες ή λιγότερο. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από όρους δανείου και μπορείτε να κάνετε αίτηση online ή τηλεφωνικά.

Μπορείτε να λάβετε ένα δάνειο FHA από το Movement Mortgage με προκαταβολή μόλις 3,5% – την ελάχιστη προκαταβολή που απαιτείται για αυτόν τον τύπο δανείου – και να χρησιμοποιήσετε κεφάλαια δώρου για να καλύψετε το πλήρες 3,5%. Επειδή υποστηρίζονται από την κυβέρνηση, οι απαιτήσεις για τα στεγαστικά δάνεια FHA είναι συνήθως λιγότερο αυστηρές από τα συμβατικά δάνεια.

Κίνηση Υποθήκη με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Αγροτικός
Απαιτήσεις πίστωσης FHA: 620
VA: 580 ή 680 ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια του δανείου
Άλλοι τύποι δανείων: δεν αποκαλύπτονται
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Ποικιλία επιλογών στεγαστικών δανείων, συμπεριλαμβανομένων δανείων χαμηλής και χωρίς προκαταβολή και δανείων ανακαίνισης

Διαβάστε κριτικές για Hypotheek Hypotheek Hypotheek.

Καλύτερο για δάνεια VA: Navy Federal Credit Union

Γιατί ξεχωρίζει η Ομοσπονδιακή Πιστωτική Ένωση του Ναυτικού: Η Navy Federal Credit Union προσφέρει δάνεια VA με ευέλικτους όρους που κυμαίνονται από 10 έως 30 χρόνια και υπηρετεί στρατιωτικά μέλη από το 1933. Με την εξυπηρέτηση πελατών 24/7, μπορείτε να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Όταν αγοράζετε ένα σπίτι μέσω του προγράμματος RealtyPlus της Navy Federal, μπορείτε να λάβετε έως και 9.000 $ μετρητά πίσω για να πληρώσετε για τα έξοδα κλεισίματος και μια εγγύηση αντιστοίχισης τιμής. Εάν η εταιρεία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο επιτόκιο ενός ανταγωνιστή, θα λάβετε 1.000 $ αφού συνάψετε συμφωνία με τον ανταγωνιστικό δανειστή.

Μπορείτε να λάβετε προέγκριση, να λάβετε καθοδήγηση βήμα προς βήμα και να ελέγξετε την κατάσταση του δανείου σας με το HomeSquad χρησιμοποιώντας την διαδικτυακή πύλη τραπεζικών συναλλαγών ή την εφαρμογή για κινητά της εταιρείας.

Στεγαστικά δάνεια του Navy Federal Credit Union με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Αγροτικός
Απαιτήσεις πίστωσης Αγνωστο
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Ποικιλία στεγαστικών δανείων, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για επενδυτές και χρήσης μετοχικού κεφαλαίου

Διαβάστε κριτικές για στεγαστικά δάνεια από το Navy Federal Credit Union.

Καλύτερο για δάνεια USDA: Υποθήκη Ελευθερίας

Γιατί ξεχωρίζει το Freedom Mortgage: Στο Freedom Mortgage, μπορείτε να λάβετε ένα δάνειο αγοράς USDA ή ένα δάνειο αναχρηματοδότησης USDA. Η εταιρεία προσφέρει προεπιλογή, ώστε να μπορείτε να δείτε το εκτιμώμενο επιτόκιο και τη θητεία σας χωρίς να επηρεάζετε τα πιστωτικά σας αποτελέσματα. Η υπόσχεση αγοράς της Freedom Mortgage εγγυάται ότι η υποθήκη σας θα κλείσει εγκαίρως ή ότι η εταιρεία θα σας δώσει 1.000 $.

Εάν εγκριθείτε και συνάψετε δάνειο με το Freedom Mortgage, το πρόγραμμα Eagle Eye θα σας ενημερώσει πότε πέφτουν τα επιτόκια ή αν αυξάνεται η αξία του σπιτιού σας, ώστε να αποφασίσετε εάν η αναχρηματοδότηση είναι κατάλληλη για εσάς.

Το Freedom Mortgage με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Αγροτικός
Απαιτήσεις πίστωσης Δολάρια ΗΠΑ: 640
FHA και VA: 550
Συμβατικά δάνεια: 620
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Προσφέρει στους ιδιοκτήτες ασφάλειες και εκπτώσεις σε συστήματα ασφαλείας σπιτιού μέσω συνεργατών

Διαβάστε κριτικές για Hypotheek Hypotheek Hypotheek.

Καλύτερο για δάνεια Jumbo: HSBC

Γιατί η HSBC ξεχωρίζει: Η HSBC προσφέρει jumbo δάνεια έως και 10 εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με τη σχέση σας με την τράπεζα. Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα για τη χρηματοδότηση της αγοράς πρωτογενών κατοικιών και επενδυτικών ακινήτων και δίνει τη δυνατότητα σε στενούς συγγενείς μη κατοίκους να παρέχουν οικονομική βοήθεια. Η HSBC προσφέρει επίσης πίστωση προμήθειας κλεισίματος για ορισμένα δάνεια.

Στεγαστικά δάνεια HSBC με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Πανελλαδικά, εκτός από την Αλάσκα και τη Δυτική Βιρτζίνια
Απαιτήσεις πίστωσης Οικογενειακή χρηματοδότηση: 700
Άλλοι τύποι δανείων: δεν αποκαλύπτονται
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Καλές επιλογές για ορεκτικά στην αγορά κατοικίας

Διαβάστε κριτικές για στεγαστικά δάνεια HSBC.

Καλύτερο για αναχρηματοδότηση: Υποθήκη Cross Country

Γιατί ξεχωρίζει η Cross Country: Το Cross Country Mortgage αναχρηματοδοτεί διάφορους τύπους στεγαστικών δανείων, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών δανείων, των δανείων VA, USDA, FHA και HARP. Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα με σταθερά και ρυθμιζόμενα επιτόκια και μπορείτε να επιλέξετε να αναχρηματοδοτήσετε ολόκληρο το υπόλοιπο του δανείου σας ή να λάβετε πληρωμές.

Η Cross Country Mortgage λέει ότι μπορεί να κλείσει τα περισσότερα δάνεια σε μόλις 21 ημέρες.

Cross Country Υποθήκη με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Αγροτικός
Απαιτήσεις πίστωσης Αγνωστο
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Υπάρχουν πολλά είδη στεγαστικών δανείων, συμπεριλαμβανομένων των δανείων ανακαίνισης και των HELOC

Διαβάστε κριτικές για στεγαστικά δάνεια από το Cross Country Mortgage.

Το καλύτερο για όσους αγοράζουν σπίτι για πρώτη φορά: Chase

Γιατί ξεχωρίζει το Chase: Η Chase Bank προσφέρει στους αγοραστές κατοικιών για πρώτη φορά επιλογές χαμηλής προκαταβολής με ευέλικτες κατευθυντήριες γραμμές πίστωσης και όρια εισοδήματος. Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν επιχορηγήσεις αγοραστών σπιτιού και μπορείτε να λάβετε 500 $ για το κόστος κλεισίματος μετά την ολοκλήρωση ενός μαθήματος για αγορά κατοικίας.

Το εργαλείο αναζήτησης οικιακών αγοραστών της Chase βοηθά τους κυνηγούς σπιτιών να βρουν προγράμματα προκαταβολής και άλλη βοήθεια από τοπικούς ή κρατικούς φορείς της περιοχής τους για να κάνουν την αγορά ενός σπιτιού όσο το δυνατόν πιο προσιτή.

Κυνηγήστε τα στεγαστικά δάνεια με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Αγροτικός
Απαιτήσεις πίστωσης Αγνωστο
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Το εργαλείο εντοπισμού αγοραστών σπιτιού βοηθά τους κυνηγούς σπιτιών να βρουν προγράμματα προκαταβολών και άλλη βοήθεια από τοπικούς ή κυβερνητικούς φορείς

Διαβάστε κριτικές σχετικά με ένα στεγαστικό δάνειο Chase.

Το καλύτερο για αντισυμβατικά στεγαστικά δάνεια: Cardinal Financial

Γιατί ξεχωρίζει η Cardinal Financial: Η Cardinal Financial προσφέρει αρκετούς λιγότερο συνηθισμένους τύπους στεγαστικών δανείων, όπως δάνεια condo, 203(k), 203(b) και μοναδικά στεγαστικά δάνεια (π.χ., βιομηχανικά, μικρά, δάνεια κοντέινερ). Μπορείτε να λάβετε μια προσφορά στο διαδίκτυο και η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργίας δανείου – Octane – διευκολύνει τη μεταφόρτωση εγγράφων, την παρακολούθηση της αίτησης δανείου και τη λήψη ειδοποιήσεων όταν το δάνειό σας φτάσει σε ορόσημο.

Cardinal Financial στεγαστικά δάνεια με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Αγροτικός
Απαιτήσεις πίστωσης Συμβατικό: 620
FHA, USDA, VA: 580
Jumbo: 660
Μοναδικό σπίτι: 620
Άλλοι τύποι δανείων: δεν αποκαλύπτονται
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Καλή ποικιλία στεγαστικών δανείων, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστικών δανείων

Διαβάστε κριτικές για τα στεγαστικά δάνεια Cardinal Financial.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για υποθήκη

Πριν κάνετε αίτηση για υποθήκη, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να ετοιμάσετε τα οικονομικά σας για την αγορά ενός σπιτιού.

  1. Ελέγξτε την πίστωσή σας. Η πίστωσή σας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που λαμβάνουν υπόψη οι δανειστές κατά την εξέταση της αίτησής σας. Τα άτομα με υψηλότερα πιστωτικά σκορ συνήθως έχουν ευκολότερο χρόνο να λάβουν δάνειο και να πληρούν τις προϋποθέσεις για χαμηλότερα επιτόκια. Εάν υπάρχουν ανακρίβειες στις πιστωτικές εκθέσεις σας, επιλύστε τις πριν υποβάλετε αίτηση για υποθήκη.
  2. Εξοφλήστε τα χρέη. Η αναλογία χρέους προς εισόδημα είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι δανειστές αξιολογούν την ικανότητά σας να κάνετε τις πληρωμές των στεγαστικών δανείων σας κάθε μήνα. Οι απαιτήσεις DTI ποικίλλουν ανάλογα με τον δανειστή και τον τύπο δανείου, αλλά γενικά χρειάζεστε ένα DTI 36% έως 43% — ή χαμηλότερο — για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για υποθήκη.
  3. Ορίστε τον προϋπολογισμό σας. Επωφεληθείτε από τους διαδικτυακούς υπολογιστές στεγαστικών δανείων για να προσδιορίσετε πόσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά άνετος να ξοδέψεις σε ένα σπίτι. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε φόρους ιδιοκτησίας, ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού και ιδιωτική ασφάλιση στεγαστικών δανείων (εάν υπάρχει) για να έχετε μια ακριβή εικόνα των συνολικών μηνιαίων πληρωμών των στεγαστικών δανείων σας.
  4. Συλλέξτε τα έγγραφά σας. Ο εκπρόσωπος του δανείου σας θα χρειαστεί πολλά έγγραφα όταν υποβάλετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο, συμπεριλαμβανομένων φορολογικών δηλώσεων, αποδείξεων εισοδήματος, τραπεζικών και επενδυτικών δηλώσεων, επιστολών δώρου, ταυτότητας με φωτογραφία και ιστορικού ενοικίασης (αν υπάρχει).

Είναι καλύτερο να συνάψετε υποθήκη σε τράπεζα ή άλλο δανειστή;

Εξαρτάται από την οικονομική σας κατάσταση και το είδος του δανείου για το οποίο κάνετε αίτηση. Οι τράπεζες έχουν συνήθως αυστηρότερες απαιτήσεις πίστωσης από άλλους δανειστές, αλλά ο μόνος τρόπος για να γνωρίζετε με βεβαιότητα εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις και το επιτόκιο (εάν υπάρχει) που θα λάβετε είναι να κάνετε αίτηση.

Δεδομένου ότι οι απαιτήσεις πίστωσης, το κόστος στεγαστικών δανείων και τα επιτόκια διαφέρουν από δανειστή σε δανειστή, είναι καλή ιδέα να λάβετε προσφορές από διάφορες εταιρείες πριν επιλέξετε έναν δανειστή. Για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος των αγορών στην πίστωσή σας, τα μοντέλα πιστωτικών αποτελεσμάτων συχνά υπολογίζουν πολλές ερωτήσεις εντός ενός δεδομένου χρονικού πλαισίου ως μία ερώτηση.

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τύπος υποθήκης για έγκριση;

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, τα στεγαστικά δάνεια που υποστηρίζονται από το κράτος, όπως τα δάνεια FHA, USDA και VA, έχουν συνήθως λιγότερο αυστηρές πιστωτικές απαιτήσεις από τα συμβατικά δάνεια.

Η μεθοδολογία μας: πώς επιλέξαμε αυτά τα στεγαστικά δάνεια

Εξετάσαμε σχεδόν 40 στεγαστικά δάνεια για να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές μας. Εξετάσαμε παράγοντες όπως οι απαιτήσεις πίστωσης, η δυνατότητα προεπιλογής, η διαθεσιμότητα, οι επιλογές εφαρμογής, τα χρονοδιαγράμματα κλεισίματος και άλλες δυνατότητες που μπορούν να βοηθήσουν τους αιτούντες να εξοικονομήσουν χρήματα.

Paylaşın