Young couple on a safari adventure
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η ευέλικτη ταξιδιωτική πίστωση του Chase Sapphire Reserve® το ξεχωρίζει από άλλες κάρτες επιβράβευσης premium και υπάρχουν πολλά άλλα πολύτιμα προνόμια που μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε την ετήσια χρέωση 550 $ και στη συνέχεια μερικά.

Τα πιο πολύτιμα οφέλη του Chase Sapphire Reserve®

Ευέλικτη ταξιδιωτική πίστωση 300$

Το Chase Sapphire Reserve® προσφέρει ετήσια ταξιδιωτική πίστωση 300 $ και είναι ένα από τα πιο βολικά προνόμια που θα βρείτε σε μια premium κάρτα επιβράβευσης.

Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες πιστώσεις, αυτή έχει πολύ λίγους περιορισμούς χρήσης και θα ισχύει αυτόματα για τις ταξιδιωτικές σας αγορές. Η πίστωση λειτουργεί για σχεδόν οποιαδήποτε αγορά ταξιδιού μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων, των ξενοδοχείων και των λιγότερο προφανών κατηγοριών, όπως η μεταφορά και οι μεταφορές.

Πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου

Το Chase Sapphire Reserve® συνοδεύεται επίσης από μια δωρεάν συνδρομή Priority Pass™ Select (εφάπαξ ενεργοποίηση), η οποία παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 1.300 σαλόνια αεροδρομίων παγκοσμίως για τον κάτοχο της κάρτας και δύο επισκέπτες.

Αυτό το όφελος μπορεί να είναι πολύτιμο, αλλά ορισμένες κάρτες επιβράβευσης premium προσφέρουν συνδρομή Priority Pass και επιπλέον, πιο αποκλειστική πρόσβαση στο σαλόνι.

Προνόμια παράδοσης φαγητού

Το Chase Sapphire Reserve® επωφελείται επίσης από δημοφιλείς εφαρμογές παράδοσης φαγητού.

Θα λάβετε μια δωρεάν συνδρομή DashPass για το DoorDash, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων DoorDash αξίας 5 $ ανά μήνα, για τουλάχιστον ένα έτος. Το DashPass προσφέρει ένα τέλος αποστολής 0 $ και μια μειωμένη χρέωση υπηρεσιών για τις επιλέξιμες παραγγελίες και συνήθως κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα.

Θα λαμβάνετε επίσης πίστωση Instacart $15 κάθε μήνα έως τον Ιούλιο του 2024, όταν ενεργοποιήσετε τη δωρεάν συνδρομή Instacart+ της κάρτας.

Περισσότερα οφέλη από το Chase Sapphire Reserve®

Το Chase Sapphire Reserve® συνοδεύεται επίσης από μια χούφτα λιγότερο γνωστά ταξιδιωτικά προνόμια που μπορούν να κάνουν ή να χαλάσουν το ταξίδι σας.

  • Πιστώσεις προγράμματος ασφάλειας αεροδρομίου — Όταν εγγράφεστε σε ένα πρόγραμμα ταχείας ασφάλειας αεροδρομίου, όπως το Global Entry, το TSA PreCheck® ή το Nexus, λαμβάνετε πίστωση έως και $100 κάθε τέσσερα χρόνια. Παρόμοιες πιστώσεις ταξιδιωτικών προγραμμάτων είναι διαθέσιμες σε πολλές ταξιδιωτικές κάρτες, αλλά είναι ακόμα ωραίο να έχεις, να έχεις.
  • Οφέλη ξενοδοχείου – Δικαιούστε δωρεάν αναβαθμίσεις δωματίων, check-in νωρίς και check-out αργά όταν κάνετε κράτηση δωματίου σε οποιοδήποτε κατάλυμα που ανήκει στη συλλογή Luxury Hotel & Resort Collection℠, η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και προστασία — Όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας με την κάρτα σας, δικαιούστε μια σειρά από καλύψεις και ασφάλειες ταξιδιωτικής ασφάλισης, όπως ασφάλιση ακύρωσης και διακοπής ταξιδιού, αποζημίωση απώλειας αποσκευών και πολλά άλλα.
  • Εκπτώσεις στην ενοικίαση αυτοκινήτου — Όταν νοικιάζετε αυτοκίνητο από την Avis, την National ή την Silvercar, πληροίτε τις προϋποθέσεις για εκπτώσεις και δωρεάν αναβαθμίσεις σε ένα όχημα με καλύτερη εμφάνιση.
  • Χωρίς χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό — Επειδή δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό, αυτή η κάρτα είναι μια καλή επιλογή για να έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

Είναι η κράτηση Chase Sapphire® αξίζει την ετήσια συνδρομή;

Το Chase Sapphire Reserve® χρεώνει μια ετήσια χρέωση 550 $, η οποία είναι υψηλή – ακόμη και για μια κάρτα ανταμοιβής premium. Αλλά προσφέρει επίσης μερικά από τα καλύτερα οφέλη εκεί έξω.

Η ετήσια ταξιδιωτική πίστωση 300 $ διευκολύνει την κάλυψη περισσότερο από το ήμισυ της ετήσιας χρέωσης χωρίς πολλή δουλειά, ενώ η πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου και οι πιστώσεις παράδοσης μπορούν να προσθέσουν σημαντική αξία.

Και αυτή η αξία δεν περιλαμβάνει καν αυτό που λαμβάνετε από τους πολύτιμους πόντους ανταμοιβής της κάρτας που μπορούν να εξαργυρωθούν μέσω του Chase Ultimate Rewards®.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Tim Devaney είναι συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός πιστωτικών καρτών στο Credit Karma. Δημοσιογράφος για πολλά χρόνια, υπερηφανεύεται για τον εαυτό του που είναι καλός αφηγητής που μπορεί να εξηγήσει περίπλοκες πληροφορίες με έναν εύκολα εύπεπτο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın